telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

Yoga retreats

Gennem flere år har jeg, på mange forskellige måder, været rigtig heldig at have en meget god samarbejdspartner i Pia Mandalis. Pia har, på samme måde som jeg, en stor passion for at dyrke og undervise i yoga.

Sommer 2024
Sommer yoga retreat til Pelepponnes – det autentiske Grækenland
fra den 8. – 15. juni 2024

OBS -det er et eksklusivt lille yogasted og vi har 10 bungalows til rådighed – har du lyst til at komme med, så send din tilmelding hurtigst mulig – du kan læse mere om denne dejlige tur her

 

Tidligere retreats:

Efteråret 2023 –  sammen med et dejligt hold, har vi netop afholdt et dejligt og spændende retreat med både Yoga – Qigong, spirituel dans og meget mere. Vores retreat sted – Transform Your Life Academy v. Middelfart, er et besøg værd igen til næste år. Så stay in touch – der kommer nyt herfra.

Sommer 2023
Juni 2023 havde vi igen i samarbejde med Spies muligheden for at tilbyde et dejligt retreat med fokus på yoga, qigong og mindfullness. Denne gang på den dejlige græske ø Lesbos. Du kan læse mere om vores fantastiske dejlige tur her

Forår 2023 – her afholdt vi et tre dags retreat på Langeland  sidst i februar måned- på et helt specielt dejligt yoga sted – Shanti. 16 dejlige aktive yogier deltog og var med til at skabe tre aktive og spændende dage. Shanti er et besøg være en anden gang. Du kan læse mere om turen til Shanti retreat her.

I 2022 havde vi i samarbejde med Spies besluttet at tilbyde to dejlige Yoga og Qigong retreats til den smukke græke ø Kalymnos. Den første tur midt i juni, hvor naturen stadig er forårsfrisk og berusende, og samtidig er havet rigeligt opvarmet til dejlige svømmeture. Den anden tur midt i september måned. Her er det stadig sommer, men temperaturene plejer at være ret så behagelige, og ideelt til både til yoga og qigong udenfor, mindfulle vandringer og svømmeture. Vi boede i rummelige lejligheder på et lille familiedrevet hotel – kun for yogagruppen, og dyrkede hver dag yoga med udsigt til havet og den nærliggende ø Telendos.

Læs mere vores to retreats til Kalymnos i 2022
Juni  retreatet her

September retreatet her

I 2019 besluttede vi at lancere vores første yoga retreat sammen. Vi var heldige, via rigtigt gode venner, at få kendskab til et vidunderligt område i Tunesien. Ved kysten, i den sydlige del af Tunesien, befinder sig byen Zarzis. Netop her fandt vi det perfekte område til at holde et yoga – wellness retreat. Der var selvfølgelig mange forberedelser. Selv i vores digitale verden er der langt fra Danmark til Tunesien. Men med en fantastisk charmerende lokal guide, til at følge op på alle aftaler, klappede alt og det gik virkelig godt. Deltagerne taler stadig om både stedet, oplevelsen, yoga og wellness og de mange venlige og imødekommede mennesker vi mødte, Faktisk er yoga ikke lige det, du møder mest af på de kanter, men det kan der jo komme. Jo der var bestemt basis for at gentage succesen i 2020 som opfølgning – men så kom Corona på tværs. Vi har nu ikke opgivet håbet om at komme tilbage. Har du lyst til at læse mere om Tunesien og vores yogaretreat, så læs mere her

2020: 2020 foråret bød på restriktioner, så der kom så ikke noget retreat under lune himmelstrøg. Men i Danmark kan også noget, og vi gik på jagt efter et godt sted, at afholde et efteråres retreat. Det med at få samlet energi og balance før det bliver vinter, blev vores guideline. I Sønderjylland fandt vi et, synes vi, rigtig perfekt sted, til dejligt efterårs retreat. Vi lejede os ind på en størrer properitærgård, i smukke fredelige omgivelser. Skoven og de små snoede veje, gav os mulighed for dejlige timer også udendørs. Indendørs havde vi store behagelige rum, hvor vi i behagelig temperatur kunne dyrke yoga, qigong og få fantastiske gong bade. (klik her for at læse mere om dette retreat) kommer

2021; Efteråret er en speciel årstid, en tid hvor dage kan give et glimt af den sidste sensommer, eller ruske os vildt i heftig blæsevejr. Uanset vejret er det også en god årstid at bringe sig selv i balance. Så derfor udbød vi endnu engang et efterårs retreat i yoga, qigong og mindfullnes de 4 sidste dage i oktober måned.
Stedet vi denne gang valgte at afholde retreat, er noget helt specielt. Korint Outdoor Hostel, tidligere Korint Kro, finder du i det smukke sydfynske område ved Fåborg . I den helt nyrenoverede Borgersal på kroen, fandt vi den perfekte ramme til at dyrke yoga, qigong, og ikke mindst Gong bade i.
Vejr guderne var med os, så med dejlige skove lige ved hånden, blev der gode ture, med mange oplevelser. Selve Korint Kro har en lang og spændende historie, som du her kan læse mere om.(kommer)