telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

Yoga uddannelse – Qigong uddannelse.

Jeg har dyrket yoga i mange år efterhånden. På et tidspunkt i 2012 fik jeg mulighed for at deltage i og gennemfører DGI Yoga instruktør Hatha yoga uddannelse. En basis uddannelse, men også en god uddannelse.

Jeg var knap færdig førend jeg fik mit første yogahold, og derefter endnu et. Det sidste hold, er jeg så heldig, at jeg stadig har. Efterhånden er det godt fyldt op. Jeg er heldig, både at have deltagere, der kommer sæson efter sæson, men også at der heldigvis kommer nye til.

Løbende har jeg haft mulighed for at tage kurser og uddannelser.
En del af DGI kurser – overbygning på grunduddannelsen og special kurser indenfor yoga. Dejligt og inspirerende.

Jeg har også gennemført Yin Yoga volum 1 hos Trine Hedegaard. Et rigtig godt kursus, der kom i dybden med Yin Yoga.

Med meget jævne mellemrum, har jeg fornøjelsen af at være deltager på andres yogahold. Og heldigt for mig, at Odense har så mange forskellige kurser, som jeg kan hente inspiration hos. Det er altid super godt, at få genopfrisket øvelser.
Deltaget i flere yogarejse og retreats i udlandet, GOA, Auroville, Lesbos. Et dejligt boost og ny energi, hvor flere facetter kommer til.

Sidst har jeg været så heldig at få lov at være elev på Bala Yoga School i Auroville. En 200 timers yoga uddannelse, Ashtanga Vinyasa Yoga, med ret til efterfølgende at blive registreret i Yoga Alliance -200 p. Glad og taknemmelig for at det kunne lade sig gøre.

Diplom fra Bala Yoga School

 

 

 

 

Men også Qigong har i den grad vagt min interesse og er nu en herlig, særlig del af min daglige praksis.
I 2021 genneførte og bestod jeg level 1 – og i 2023 blev jeg færdig som Qigong instruktør.
Min læremester Lars Christian Schmidt har været god til at fange og fastholde interessen, så jeg stadig er virkelig begejstret for Qigong. Men som med meget andet lærdom, så bliver det først rigtig godt, hvis man hele tiden holder fokus og træner, og træner. Så det er så heldigt for mig, at have lov til både at undervise et Qigong hold på land – og et i vand (varmt vands bassin)

For både Yoga og Qigong gælder det både egen praksis men så sandelig også underviser delen. Jeg er helt i mit es, når jeg kan få lov at undervise – og her møde glade og tilfredse kursister, der kommer igen og igen, og fortæller mig, at de har glædet sig til timen og siger glade tak, når de efter timen tager hjem. Det er et privillegie, som jeg meget nødigt ville undværer.

Mine certifikater kan du se på siden ”certifikater”.