telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

glade yogier på Kalymnos

Kalymnos – Yoga retreat juni 2022
Yoga – Qigong – Mindfulness

retreatet er slut – det var fantastisk .

Vores helt fantastiske hold, var med til at gøre denne tur fantastisk – glæde, samhørighed – yoga – qigong – mindfulness – vandreture – og græsk stemning – hvad kan man næsten ønske mere? – Pia og jeg er fyldt til randen af taknemlighed og glæde efter denne herlige tur.

Hver dag dyrkede vi Yoga, Qi Gong og Mindfulness på yogadækket, stranden eller i den
omkringliggende natur, mens vi  samtidig kunne nyde udsigten over havet og den nærliggende ø, Telendos.

Kalymnos findes de smukkeste udsigter og et autentisk charmerende græsk lokalliv. På rejsen var der også god mulighed for at deltage i: vandretur, badeture, udflugt til hovedbyen Portia eller være deltager på en af Spies’s udflugter.

Sådan boede vi

Massouri Beach er et dejligt lille lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed ved stranden i Massouri centrum. Hotellet tilbyder rummelige og pæne lejligheder med havudsigt samt plads til 1-6 personer.
Stranden løber lige neden for hotellet, som også har et fint lille poolområde med udsigt over havet og naboøen Telendos. Hotellet ligger midt i Massouri, og langs vejen ligger der både hyggelige, kaffebarer og butikker. Bag hotellet er der fri adgang til den vilde natur.
Med i prisen var en lækker græsk morgenbuffet. Frokosten blev i mange tilfælde tilberedt af deltagerne i egne køkkener og nydt i samvær med holdet på hotellets terasse. Selvfølgelig var der også besøge på nogle af de  mange restauranter i nærheden.

Dine undervisere

Pia Mandalis


Pia er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men har de sidste mange år arbejdet som selvstændig coach og terapeut med speciale i tankefelt-terapi og lydhealing. Hun har sit eget yogastudie, hvor hun bl.a. underviser i Mindfulness og Yin yoga, samt afholder forskellige workshops, fx gongbade, ansigtsyoga og kakaoceremonier. Pia har, sammen med Lisbeth, afholdt flere retreats i både ind- og udland og har desuden boet i Grækenland og taler græsk. Pia fordyber sig også i ansigtets velvære og underviser i ansigtsyoga og udfører afstressende Japansk Lifting.

Lisbeth Danielsen

Lisbeth har dyrket yoga siden 2006. Hun er uddannet Yoga- og Qi Gong-instruktør og har siden 2012 undervist i yoga – primært Hatha Yoga. Løbende har Lisbeth efteruddannet sig indenfor yogaen og i 2018 begyndte hun at arbejde med Yin Yoga, ”det blide stræk”. Lisbeth har desuden været i Indien flere gange og fået undervisning i yoga, sidst i 2019, hvor Iyengar Yoga blev introduceret og derefter også taget med i den daglige praksis. Lisbeth er uddannet inden for Japansk Lifting – det naturlige ansigtsløft og Lisbeth har gennem flere år arbejdet også med den del. Lisbeth er desuden uddannet som vejleder og coach, og arbejder dagligt indenfor dette område.

 

 

Turen er slut og jeg vil gerne bringe et par uddrag af deltagernes feedback –

 • Tak for dejligt og sødt postkort til Lisbeth og Pia 🥰
  Tak for jeres skønne selskab og skøn yoga, Qi gong og mindfulness på turen❤️ Jeg kom helt ned i gear. Skønt 🌺
 • Altså I to dejligste undervisere Lisbeth og Pia – fantastisk at komme hjem og så ligger der et kort fra jer fra Kalymnos med et billede af mig:-).
  “Mind your heart – yoga” – det var en fantastisk tur – lever stadig på energien:-) og planlæg gerne en ny tur til næste år:-).
 • Kære alle yogier ❤️
  Tusind tak for en helt igennem fantastisk uge ☀️
  Min afsked i lufthavnen blev desværre lidt hektisk pga. tidspres, da jeg skulle nå toget, men jeg håber, at se jer alle igen på et andet tidspunkt ❤️

Recommended Articles