telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

Persondatapolitik

Yogawellness har en Persondatapolitik, som du kan læse
Du er altid velkommen til at kontakte: yoga.lisbethdanielsen@gmail.com hvis du har spørgsmål til denne eller ønsker at dine data slettes.
Persondatapolitik hos Yogawellness.dk I det følgende henviser “vi” til Yogawellness.

1 Personoplysninger – hvad vi indsamler og hvad vi bruger det til
1.1 Stamdata Når du handler i onlinebutikken, tilmelder dig et forløb, en samtale, et foredrag eller en workshop via e-mail, telefon eller en online tilmeldingsblanket indsamler vi følgende data: • Dit navn • Din e-mail • Dit telefonnummer • Din adresse • Evt. CVR-nummer og firmanavn De tre første punkter er obligatoriske, hvorimod adresse og evt. CVR-nummer og firmanavn kun er relevant, hvis du tilmelder dig igennem et firma eller køber en vare i onlinebutikken, som skal fremsendes til dig.
1.2 Nyhedsbrev Vi indsamler de oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev (navn og emailadresse). Du tilmeldes automatisk nyhedsbrevet, når du deltager i et forløb.
Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde ved at skrive til os på yoga.lisbethdanielsen@gmail.com eller afmelde dig nederst i et af de tilsendte nyhedsbreve.

1.3 Formål med personoplysninger Vi bruger de oplysninger, du giver os til at: • Identificere dig, som tilmeldt til samtale, forløb, foredrag eller workshop • Sende en eller flere fakturaer, som skal betales i forbindelse med din tilmelding • Kontakte dig med informationer om den samtale, workshop, foredrag eller det forløb, du er tilmeldt • Svare på dine spørgsmål og yde relateret kundeservice • Udarbejdelse af deltagerliste
1.4 Grundlag for indsamling af data • For at opfylde vores kontrakt med dig (se Artikel 6.1.b i persondataforordningen (GDPR)) • For at opfylde regler omkring bogføring og regnskab 2

2. Offentliggørelse og videregivelse af persondata
Vi offentliggør ingen af de indsamlede data uden specifik godkendelse fra dig. Ej heller videregives persondata uden specifik godkendelse fra dig.

3. Sikkerhedsforanstaltninger Vi bruger rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger for at beskytte dine persondata i vores organisation, og vi foretager jævnligt revision af vores system for sårbarheder. Men da internettet ikke er et 100 % sikkert miljø, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af de oplysninger, som du sender til os. E-mails, der sendes til os, er muligvis ikke krypteret, og vi råder dig derfor til ikke at medtage eventuelle fortrolige oplysninger i dine e-mails til os.

4. Adgang til- og indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer om dig Du kan altid få viden om de persondata vi har om dig. Anmod om adgang via e-mail til: yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

5 Sletning af persondata Vi skal ifølge loven gemme dine oplysninger i forbindelse med bilag (fakturaer og kreditnotaer) i 5 år. Herefter vil de blive slettet. Du kan via e-mail til yoga.lisbethdanielsen@gmail.com blive slettet umiddelbart efter endt forløb, hvis dette ønskes.

6 Børns oplysninger Vores virksomhed er ikke beregnet til børn. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn under 13 år har givet os deres personoplysninger, bedes du kontakte os.

7 Vores databeskyttelsesansvarlig Vi har en databeskyttelsesansvarlig. Hvis du har spørgsmål om de databehandlingsaktiviteter, der udføres af os, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver via e-mail på:yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

8 Ændringer til denne Persondatapolitik Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer til denne Persondatapolitik. Datoen, der vises i starten af denne politik, angiver, hvornår den sidst er revideret. Hvis vi foretager væsentlige ændringer til den, vil vi give dig meddelelse herom via e-mail eller på anden måde give dig mulighed for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft.
Hvis du har indsigelse mod vores ændringer, kan du skrive til os.
Hvis du har spørgsmål eller betænkeligheder vedrørende vores persondatapolitik, hvordan vi behandler dine personoplysninger, eller gerne vil have os til at ændre dine personoplysninger, bedes du kontakte os på: yoga.lisbethdanielsen@gmail.com
Du kan også kontakte os via post. Hvis du kontakter os, og din klage ikke løses, kan du fx altid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet. Vores kontaktoplysninger er: yoga.lisbethdanielsen@gmail.com, Yogawellness/temp:art, Thorkildsgade 52,1, 5000 Odense C – cvr 38977163