telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

                 

 Forårsretreat 2023
farvel vinter – goddag forår
boost og forkæl krop og sind

med yoga – qigong – mindfullness og gongbad

Lisbeth & Pia afholdt, sammen med 15 dejlige yogier, en vitaliserende og fordybende wellnessweekend på Langeland
d. 24. – 26. februar 2023

Hele weekenden arbejdede vi med forskellige former for yoga, dyrker vitaliserende qigong, meditationer og vi gjorde med stor fornøjelse af den omkringliggende skønne natur til nærværende mindfulde aktiviteter. De smukkeste mandaler blev fremtryllet.

et smukt udsnit af de mindfule mandaler

 

Vi forkælede os selv med massage og ansigtsyoga, fordybede os i effektive åndedræt ledsaget af gongens kraftfulde vibrationer puffe blidt til celler og sind.


Indkvartering

Vi boede på nyrestaurerede Shanti Retreat i Spodsbjerg på Langeland. Stedet består af flotte historiske bygninger samt en stor paradisisk have med gamle frugttræer og bålplads. Det er beliggende i naturskønne omgivelser i gåafstand til dejlig sandstrand og en hyggelig lille havneby.

”Shanti” stammer fra Sanskrit og betyder fred og indre ro. Som navnet antyder er rammerne på Shanti Retreat perfekte til fysisk og mental rekreation.

Forplejning
Opholdet på Shanti: Maden er vegetarisk og tilberedes på stedet med friske råvarer. Derudover er der fri adgang til kaffe/te og frugt hele dagen.

Undervisning
Både Lisbeth og Pia er rutinerede undervisere og dækker tilsammen et bredt spektrum af yoga, qigong og mindfulness, samt mange andre forskellige former for arbejde med krop og sind.
Du vil i løbet af weekenden tilbydes undervisning i: yin- & hatha-yoga , yoga nidra, qigong, ansigtsyoga, gongbad, åndedrætsøvelser, meditationer og kropsscanninger.
Det er ikke nødvendigt at kende til hverken yoga eller noget af det andet – du kan sagtens være med alligevel.
Der er mange tilbud, men ingen deltagertvang, så du vælger selv til og fra blandt de mange tilbud.

 

Savner du svar

…kan du altid kontakte Lisbeth eller Pia

Lisbeth Danielsen
29802551
lisbeth.danielsen50@gmail.com

Pia Mandalis
Tlf. 28951370
pia@ditliv-dintrivsel.dk

 

Recommended Articles