telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

Auroville

Indien – Smukt, slidt, fattigt, rigt, i sandhed et kontrasternes land. Jeg tænker alle de modsætninger, vi næsten kan komme i tanke om, passer på Indien – dette kæmpestor og befolknings-rige land. At beskrive Indien som helhed, vil jeg lade andre om, men jeg har i rigtig mange år været draget af Indien – dette mystiske, spirituelle land, der ligger lige mellem det Arabiske hav, Den Bengalske bugt og Laccadive Sea.
I 2019 mødte jeg tilfældigvis en italiener Marchello, der var på besøg i Odense. Min nu gode ven, Marchello, fortalte mig om Auroville, en fantastisk by i Indien – i delstaten Tamil Nadu i sydlige Indien. Min nysgerrighed blev vakt. Jeg gik på “google jagt” og hvilke fantastiske, dragende fortællinger og billeder, jeg blev mødt af. Det tog ikke særlig lang tid, førend jeg havde besluttet at Auroville, det sted måtte jeg besøge. Et var den helt utrolige spirituelle tilgang, yoga, det fantastiske gyldne Tempel Matrimandir, noget andet var den mangfoldighed og det fællesskab der skabte Auroville, og som stadig er drivkraft for at byen, templet, samfundet eksisterer.
Et notaben fra egen barm – det var præcis også ånden fra 68 , jeg søgte. Den frihed og det fællesskab, den ungdom der turde gøre oprør og skabe nye rammer – at finde den ånd, det var min egen lille drøm – altså jeg nåede jo ikke helt 68 – dengang.
At grundlægge et helt samfund fra bunden, tænker jeg, der både skal vilje, idealisme, tro, og utrolige kræfter til. Også selv om det var 1968, og det gryede mange steder i verden. Få har som den skabende, kreative og grundlæggende kraft i form af The Mother formået dette. Bogen The spirit of Auroville fortæller lidt om dette utrolige menneske, og om den mand Sri Aurobindo som også var hendes drivkraft i projektet.
Bliver du nysgerrig og vil du selv gå på google opdagelse i dette enestående univers Auroville, så hold dig ikke tilbage. Der er selvfølgelig den risiko at du bliver grebet af det – får Auroville feber og må afsted for at se det med egne øjne. Jeg tror bestemt ikke at du vil fortryde det.
Der er en mængde dejlige videoer på YouTube der fortæller om oplevelser, i Auroville. Gå selv på jagt og du vil finde mange flere. god fornøjelse.
Ud over en virkelig dejlig rejse til Auroville, og mødet med mange imødekommende, spændende mennesker, så fandt jeg også vej til en lille virksomhed i Auroville. Deepam Candles. Candel betyder lys, men Deepam Candels er så meget mere end lys. Det er de mest velduftende og berigende essentielle olier, røgelsespinde og toppe, håndlavet sæbe og ja selvfølgelig lys i mange afskygninger.
by the way: I min facelifting benytter jeg de dejlige essentielle olier.
Det er muligt at købe nogen af produkterne af mig, eller hvis du har din egen helsebutik, formidler jeg gerne kontakten.
prøv selv at se nærmere på Deepam Candles  https://deepamcandles.com/

Kalaiselvi Murugan og Murugan Perumal – indehavere af Deepam Candles
skønne olier