telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

Velkommen på siden

Rosenolier og skønne cremer

Jeg hedder Lisbeth Danielsen, og er kvinden bag Yogawellness.

Yogawellness- min hjemmeside der fortæller om min passion – yoga & wellness – wellness for mind, body, face and health.

Hvad er Yoga?  yoga er livet, nuet – lige her og lige nu

Jeg begyndte at praktiserer yoga i 2006. Jeg oplevede ret hurtigt, at jeg fik meget mere smidighed i mine led, jeg blev også både i bedre humør, og fandt redskaber til at tackle stressede situationer.
Jeg blev i den grad grebet af det, og begyndte at udforske flere forskellige former for yoga.

I 2012 fik jeg mulighed for, at gennemføre en uddannelse som Hatha yoga instruktør. Lige siden har jeg undervist i yoga.

Du kan her læse mere om min uddannelser og kurser på vej mod Yoga

Qigong stiftede jeg først personligt bekendtskab med for få år siden, men jeg må indrømme, at jeg er blevet utroligt fascineret af Qigong. Jeg har oplevet på egen krop, hvilken energi der flyder gennem kroppen under og efter en Qigong session. Det vil jeg gerne være med til at give videre til andre.

For mig er den enkelte deltager, det enkelt menneske i centrum. Det er derfor altid mit mål, at tilrettelægge undervisningen, så alle kan deltage, uanset alder og erfaring.
Min daglige praksis både i yoga og qigong er med til at skabe en god balance i hverdagen, og jeg vil være taknemlig for at kunne give andre mulighed for selv at skabe en god balance i deres egen hverdag.

Face-wellness – Japansk facelifting.
På et tidspunkt, flere år tilbage, var jeg virkelig ude i en periode, hvor der var pres på, og når jeg så mig selv i spejlet, var det et træt ansigt, der dukkede op. Noget måtte der gøres. Og da jeg ikke er tilhænger af kunstige op strammende midler eller helst undgår operationer, så gik jeg på jagt efter, noget jeg kunne gøre selv. Ud over selvfølgelig frisk luft, motion, sund kost, ja så alligevel noget, der kunne give glød og op strammende effekt på ansigtet. Det var den måde, jeg stiftede bekendtskab med Japansk Lifting. Den mest vidunderlige ansigts massage, ansigts akupressur, jeg har prøvet. Det gjorde udslaget. Det måtte jeg prøve at lære selv. Dels fordi, det er dejligt, at kunne give sig selv en dejlig ansigtsbehandling, og dels fordi, at jeg ville være virkelig glad for at kunne bibringe andre den samme oplevelse, af velvær, afspændthed kombineret med mere glød og energi . Så det er en del af yogawellness også i dag.

I min dagligdag arbejder jeg desuden også som vejleder og coach. Min coach uddannelse har jeg fra ID Academy v. Ole Vadum Dahl

Lisbeth Danielsen
yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

adresse: Thorkildsgade 52,1
5000 Odense C