telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

YOGA, QIGONG & MINDFULNESS
Ø-retreat på
Kalymnos i Grækenland
16. – 23. september 2022

Tak til alle deltagerne, min medinstruktør Pia og Spies Yogarejser for en uforglemmelig Yoga-, Qi Gong- & Mindfulnessrejse til billedeskønne Kalymnos i det græske ø-hav.

Samtidig er jeg også helt høj over de mange positive tilbagemelding, vi har fået fra deltagerne på turen. Tusind tak for det. Det er jo den energi, der gør, at det bliver både sjovt og inspirerende, at være instruktør på en yogarejse – når alt bare fungere.
På Kalymnos finder du de smukkeste udsigter og et autentisk charmerende græsk lokalliv. Vi boede  i rummelige lejligheder på et lille familiedrevet hotel

Sådan bor vi – sådan spiser vi
Massouri Beach er et dejligt lille lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed ved stranden i Massouri centrum. Hotellet tilbyder rummelige og pæne lejligheder med havudsigt samt plads til 1-6 personer.
Stranden løber lige neden for hotellet, som også har et fint lille poolområde med udsigt over havet og naboøen Telendos. Hotellet ligger midt i Massouri, og langs vejen ligger der både hyggelige, kaffebarer og butikker. Bag hotellet er der fri adgang til den vilde natur.
Med i prisen fik vi en lækker græsk morgenbuffet. Frokosten valgte de fleste at få fra enten den lokale købmand eller fra en af de mange af de mange restauranter i nærheden.

Selve hotellet var kun for yogagruppen. luksus at have sit eget hotel til rådighed.
Hver dag dyrkede vi Yoga, Qi Gong og Mindfulness på yogadækket, på stranden eller i den omkringliggende natur.

Ugens program
Hver morgen vækkede vi blidt kroppen med en dejlig morgen Yoga/Qi Gong-session af ca. halvanden times varighed. Vi sluttede med en afspændende kropsscanning, hvorefter der var tid til at nyde den lækre græske morgenbuffet på hotellet.
I løbet af dagen var der mulighed for at slappe af ved poolen, solbade og evt. snorkle ved stranden.

Nogen valgte at slentre rundt i den nærliggende by Massouri og nyde en frappé eller en god frokost på en af de mange små tavernaer. Der var også en del, der selv stod for frokosten eller som nød at indtage frokosten på en af de mange små taverna..
Sidst på eftermiddagen mødtes vi igen på hotellets nyetablerede smukke yogadæk. Her fik deltagerne  muligheden for at fordybe sig i bl.a. Yin-yoga-ens fantastiske blide stræk, der har en helt unik indvirkning på både krop og sjæl

Speciel tur mandag: Vores lokale guide Kaliopi, tog os med på en dejlig tilrettet lagt tur fra morgenstunden. Med kort fortælling om øens historie, gik turen videre gennem den gamle by i Portia, ud langs kysten og videre til en smuk bugt, øens eneste, der var så dyb, at byen Rina ligger godt beskyttet mod søsiden og mod landsiden, omgivet af en smuk og frodig dal. Vi startede med at vandre gennem dalen, omgivet af frodige citrus og mandarin træer. Vi gjorde holdt ved resten af et gammelt tempel, der dannede base for en lille qigong session. Meget smukt og nærværende. Herefter var der sen morgenmad – frokost hos en lokalfamilie – tænk det mest vidunderlige måltid og med omgivelser som taget ud fra en smuk film. Efter dette dejlige måltid var tiden inde til sidste del af vandreturen – ned til havnen i Rina. Herfra med sejlbåd til en anden lille ukendt bugt, hvor der stod sol og badning på programmet de næste 2.5 time – vidunderligt at være med til .  Sidst på dagen sejlede vi tilbage til Rina og spiste dejlig aftensmad, før end turen gik hjemad.

onsdag – her var vi i mere eller mindre samlet flok på besøg på den lille nærliggende ø Telendos. Alle fik skrevet HAKI digte, nogen kunne knap stoppe igen. Der var mindfuld vandring og skønne badeture –  en enkelt, der havde udset sig et bjerg at bestige.
I ugens løb vil vi vekslede mellem både Hatha- og Yinyoga, Qi Gong og Mindfulness.

Yogaturen er for alle, uanset alder og køn. Det er til stadighed vores mål, at tilpasse undervisningen, så alle kan deltage og udfordres uanset niveau
Hverdag var der  mulighed for fællesspisning på en af de mange hyggelige tavernaer. Deltagerne har meldt tilbage, at de er super glade for den mulighed, og den frihed der er i, selv at bestemme omfanget af deltagelse undervejs.  Det var og er vores mål, at ingen er  overladt til eget selskab, med mindre det er et ønske.

Dine undervisere

Pia Mandalis

Pia er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men har de sidste mange år arbejdet som selvstændig coach og terapeut med speciale i tankefelt-terapi og lydhealing. Hun har sit eget yogastudie, hvor hun bl.a. underviser i Mindfulness og Yin yoga, samt afholder forskellige workshops, fx gongbade, ansigtsyoga og kakaoceremonier. Pia har – sammen med Lisbeth – afholdt flere retreats i både ind- og udland og har desuden boet i Grækenland og taler græsk. Pia fordyber sig også i ansigtets velvære og underviser i ansigtsyoga og udfører afstressende Japansk Lifting

 

 

Lisbeth Danielsen

Lisbeth har dyrket yoga siden 2006. Hun er uddannet Yoga- og Qi Gong-instruktør og har siden 2012 undervist i yoga – primært Hatha Yoga. Løbende har Lisbeth efteruddannet sig indenfor yogaen og i 2018 begyndte hun at arbejde med Yin Yoga, ”det blide stræk”. Lisbeth har desuden været i Indien flere gange og fået undervisning i yoga, sidst i 2019, hvor Iyengar Yoga blev intro-duceret og derefter også taget med i den daglige praksis. I 2020 begyndte Lisbeth på instruktøruddannelsen level 1 indenfor Qi Gong og i år kommer også level 2 med.

 

Det hurtige overblik
Hvad
Massevis af varierende yoga, Qi Gong & Mindfulness, vandretur, badning, lækker sund mad, afslapning, shopping og måske også forkæle dig selv med en japansk facelifting

Hvem
Alle kan deltage – ingen forhåndskendskab er nødvendig. Max. 20 deltagere.

Hvornår
D. 16 – 23. september 2022 med direkte fly fra Kastrup til Kos og videre til Kalymnos

Hvor
Hotel Massouri★★★★ på den græske ø, Kalymnos

Pris
Fra 6920,- kr. inkl. fly, mad på flyet, bagage, transfer, hotel, morgenmad, undervisning. Tillæg for enkeltværelse: fra 1500,- kr.

Tilmelding til turen

Yderligere info
Kontakt Lisbeth 29802551 eller Pia 28951370

Recommended Articles