telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

Yoga – wellness retreat i Tunesien -oktober 2019

glade yogier på retreat

Sidst I oktober 2019 rejste vi med det retreat hold til Tunesien – Zarzis og Djerba i det sydlige Tunesien.
Vi havde kaldt vores først yoga retreat for et luksus retreat, hvilket også må siges at være rigtigt.
Det mest vidunderlige resort dannede rammen om vores retreat – Odyssee Resort Thalasso & Spa.
Du kan læse mere om Odyssee Resort nederst på siden.
Men et var rammerne, noget andet var indholdet af undervisningen på retreatet. Vi havde deltagere i flere aldersklasser med, nogen havde mere erfaring med yoga end andre. Derfor var udgangspunktet også, at tilrettelægge undervisningen, så alle ville kunne deltage. Ved at kombinere flere former for yoga, fik deltagerne mulighed for at prøve andre assenas end de måske lige var kendt med i forvejen. Et er yoga i en yoga sal, men prøv lige at ligge på en lun strandbred i morgensolen og lave yoga , det kan noget helt særligt, det med at få naturen med. Eller hvad med i den lune mørke aften at ligge på stranden, med tæpper over sig og deltage en dejlig yoga Nidra meditation. I baggrunden kan du samtidig høre bølgernes sagte skvulp mod stranden. Ah.. så bliver det næsten ikke bedre.
Odyssee har også en velbesøgt wellness afdeling. Spa, Hamam, massage, you name it. I turen havde vi inkluderet en Hamam massage til alle. Det var et hit, og deltagerne kom tilbage også mere end en gang. Yoga og wellnes behandlinger klæder hinanden godt.
Selvfølgelig var der også en halvdagsudflugt til øen Djerba ca. 50 km fra Zarzis. Ud over den helt specielle arkitektur der afspejler sig i huse, dæmninger, Mosker, Synagoer ect., er der også et helt eget multikulturelt samfund. Befolkningsgrupper og troesretninger lever side om side i balance og respekt. Du kan med fordel gå op googleopdagelse omkring Djerba, og kommer du til Djerba, er der nok at se på.
Turen til Odyssee Resort Thalasso & Spa, håber vi bestemt på et tidspunkt at kunne gentage.

 

 

 

https://www.odyssee-resort.com/en/