telefon

+4529802551

Email

yoga.lisbethdanielsen@gmail.com

åbningstider

efter aftale

MÆRK – VÆR – OPLEV – NYD

Giv slip på hverdagen – velkommen til 7 dage med fokus på dig!

Efter en uge under sydens sol med en daglig yoga- og meditationspraksis, kan du forvente en forandring. Ikke en forandring der nødvendigvis kan ses med det blotte øje, men helt sikkert en positiv forandring der kan mærkes.

Tempoet skrues ned, du arbejder med din krop i bevægelse, reflektere og mærker indad. Tiden med dig selv og fortroligheden i et nærende søster-fællesskab skaber forandringer.
Effekten af et retreat kan ofte mærkes dybt ned i kroppen. Du bliver stærkere og opnår smidighed. Du får fornyet kontakt med din krop. Du løsner spændinger, giver slip og genskaber kontakten til dig selv. Dine celler vil juble og du fornemmer samspillet mellem din fysiske krop og ro i sindet.
Du kommer tilbage med et større overskud og en ny måde at være i hverdagen. Du opdager, at det altid er muligt at finde tilbage i dig selv, ligegyldigt hvor meget du har været på afveje.

På Lesbos finder du chamerende græsk hverdagsliv, vidunderlige strande, grønne skove og sølvtonede oliventræer.

Sådan bor vi
Hotel Belvedere vi skal bo på, er beliggende i området omkring Eftalou, som bl.a. er kendt for sine varme kilder, maleriske strande og krystalklart hav.
Hotellet tilbyder hyggelige værelser, havet er ikke langt væk. Der er pools, restaurant og barer.
Hotellet har sin egen Yoga Shala , fitness og massage og mange andre muligheder for at slappe af.
Fra hotellet går der flere gange om dagen, bus til den lidt større, meget maleriske by Molivos. Er du til en lille gåtur, er der ca. 3 km. ind til byen, som byder på både cafeer, restauranter og meget andet. Fra Molivos kan du også tage den lokale bus til Petra eller til de vidunderlige strand ved Anaxos.

Undervisning:Vi tilbyder dig 18 timers undervisning og meditative oplevelser
Både Pia og Lisbeth er rutinerede undervisere og dækker tilsammen et bredt spektrum af yoga, qigong og mindfulness, samt mange forskellige former for arbejde med krop og sind.
Uanset om du har dyrket yoga og qigong før, kan du deltage. Vi tilpasser undervisningen til deltagerne.
Du vil i løbet af ugen blive tilbudt sessions i: Yin – og Hatha Yoga, Yoga Nidra, Qigong, Ansigstyoga, åndedræts- og refleksionsøvelser, meditationer og kropsscanninger.

Dine instruktører

Pia Mandalis
Pia er oprindelig uddannet folkeskolelærer, men har de sidste mange år arbejdet som selvstændig coach og terapeaut med speciale i tankefeltterapi og lydhealing. Hun har sit eget yogastudie, hvor hun bl.a. underviser i yin yoga og mindfulness. Pia afholder løbende workshops fx. gongbade, ansigtsyoga og kakaocermonier. Pia har sammen med Lisbeth afholdt flere retreats i både ind og udland. Pia fordyber sig også i anigtets velvære og underviser i ansigtsyoga og udfører afstressende japansk lifting og aromatouch teknik.

Lisbeth Danielsen
Arbejder tildaglig som karrierevejleder og coach. Er uddannet yoga- og qigong instruktør og har siden 2012 undervist i Yoga – primært Hatha og Yin Yoga. Interessen for yoga gør at der kontinuerligt også indarbejdes elementer fra bl.a. Iyengar yoga og flow yoga. Qigong kom med i 2020 – også her er det en stadig udvikling. Yoga og Qigong livs lang læring, som Lisbeth er vild med at dykke ned i og formidle videre. Lisbeth har desuden uddannet sig indenfor wellness terapi og tilbyder både Japansk Lifting til ansigtet og aromatouch teknik til krop, hænder og fødder.

Det hurtige overblik
Hvornår: søndag d. 3. september til søndag 10. september (fly fra København)
Hvor: Hotel Belvedre *** Lesbos
Pris: Fra 7800,00 kr. inkl. hotel, morgenmad, fly, flymad, bagage, transfer, 18 timers undervisning
enkeltværelses tillæg: 1400 kr.
Rejsen er naturligvis dækket af Rejsegarantifonden. Spies Rejser står for rejsen i sin helhed. Du vil på Spies’s hjemmeside kunne læse mere om til og afbestilling mv.

Tilmelding: Via Spies Yogarejser
Du er meget velkommen til at kontakte Pia og Lisbeth på telefon for nærmere information:
Lisbeth: 29802551 – Pia 28951370

Recommended Articles